Eevasta

Pidin kesällä 2012 blogia (http://cematin2012.wordpress.com/) joka oli aluksi suunnattu Ranskassa asuville oppilailleni (ranskalaisaikuisia, jotka kerran viikossa kokoontuvat opiskelemaan englantia). Blogin pitäminen oli hauskaa ja minulle on jäänyt erinomainsen hyvä muisto kesästä 2012…Halusin jatkaa blogin pitoa ja jonkin aikaa se sujuikin : (http://ephemerale.wordpress.com/) mutta nopeasti se unohtui muun touhun alle.

Joulun jälkeen (2015) luin twiitin HelMet (www.helmet.fi/lukuhaaste) lukuhaasteesta vuodelle 2016 josta heti innostuin — ja haluankin nyt luoda uuden ”matkablogin” joka ei tällä kertaa kerro kesän seikkailuista vaan kirjojen kautta tapahtuvasta sellaisesta…

 

 

Kerroin ystävälle tänään miten koko kesäloma 2012 on jäänyt mieleen yhtenäisenä seikkailuna siksi, että pakotin itseni kirjoittamaan blogiartikkelin joka ikinen päivä.

Ystävä kysyi että miksi en kirjoittanut itselleni, miksi halusin julkaista juttuni — tietenkin siksi että olen omaan napaani tuijottaja, sanoin, vaikka uskonkin että kirjoitetusta tekstistä tulee väkisinkin parempaa kun sillä on kuvitteellinenkin yleisö. Ja usein se kuvitteellinen yleisö myös pakottaa keksimään juttuja vaikkei itsellä tunnu olevan mitään sanottavaa.

Eeva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s