Mia, oi Miaseni

Rakastuin.

Tai ainakin pihkaannuin. Mia-san on uusi ystäväni, mielikuvaystävän kaltainen, tärkeä kamuni. Mian kanssa lähtisin Japaniin tältä istuimelta. Mian kanssa meillä olisi aina mukavaa ja hyvä olla….olla juuri siellä missä kuuluukin olla.

Emme me Mian kanssa mitään Suurta Seikkailua etsisi eikä sellaista tarvitsisi tapahtuakaan ; meille kaikella pienellä olisi oma humoristinen ja humanistinen puolensa ja se riittäisi stimuloimaan ajatuksiamme.

Mian kanssa me kehittelisimme kaikenlaisia ajatusmalleja kaikesta näkemästämme, malleja, jotka jo seuraavana päivänä kumoutuisivat keksiessämme uusia ja parempia malleja. Tai ehkei parempia mutta uusia…

Mia Kankimäen Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin on kirja joka tekee kaikinpuolin hyvää ; se on huumorintajuinen ja rehellinen — siinä etsitään eikä päämääränä ole niinkään löytää ehdotonta totuutta vaan tärkeää on itse etsiminen ja uusien polkujen avaaminen.

Kirja solahtaa HelMet-haasteen kohtaan 2 (matkakertomus) : siinä matkustetaan ihan fyysisesti mutta myös ajassa sekä omassa itsessä. Kirja tulee varmasti luettua toistamiseenkin.

Ehkä kirja sopisi myös Helmet kohtaan 19 eli kirjan päähenkilö on unelmatyössäni ; kirjojen kustannuksen parissa työskentely olisi mitä ihaninta (varsinkin jos siitä jonain päivänä ottaisi lopputilin…..hmmm…)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s